Novinky

V jakých situacích využít k propagaci reklamní textil?

Vlastní propagace firmy je nesmírně důležitá. Jenže zaujmout v dnešní době už tolik náročné zákazníky, může být obtížnější, než se na první pohled zdá.

comment 0 komentářů
remove_red_eye 8441 zhlédnutí

Reklamní textil místo reklamy v tv

Reklamní spot v televizi je sice velmi účinný. ale pro většinu malých firem příliš drahý. Každý kvalitní textil lze použít i k reklamním účelům. A nemusí se jednat jen o klasická trička nebo kšiltovky. Vhodné jsou například i elegantní polokošile, mikiny nebo osušky.

comment 0 komentářů
remove_red_eye 20852 zhlédnutí

Nejen jídlem je člověk živ. Móda a bavlna v současnosti

Bavlněné textilní výrobky jsou pro své dokonalé vlastnosti nepřekonatelné. Najdeme je prakticky všude. Od společenských oděvů až po sportovní oblečení.

comment 0 komentářů
remove_red_eye 19512 zhlédnutí

Typy úpletů

U textilních výrobků se můžete setkat s označením tkanina nebo pletenina (úplet). Rozdíl mezi těmito dvěma textilními materiály je především ve způsobu výroby.

comment 0 komentářů
remove_red_eye 14336 zhlédnutí

Fleece materiál, využití a údržba

Fleecové oblečení je v současné době velmi oblíbené. Má ale jednu nevýhodu, kterou je žmolkování. Tento proces můžete oddálit správným výběrem a vhodnou údržbou.

comment 0 komentářů
remove_red_eye 12633 zhlédnutí

Sázíte na reklamní textil?

Lidé se oblékají do lecčeho. A to na rozdíl od dřívějších dob ne do toho, co je zrovna k dostání, ale do toho, co jim vyhovuje nejlépe a na co mají. 

comment 0 komentářů
remove_red_eye 9336 zhlédnutí

Zpracování bavlny od vlákna až po úplet

Bavlna je už po tisíciletí nejvíce využívanou textilní surovinou. Její cesta z plantáží až na naše oblečení je ale docela složitá a zdlouhavá. 

comment 0 komentářů
remove_red_eye 9396 zhlédnutí

OEKE certifikáty – záruka zdravotní nezávadnosti

Dnes se klade velký důraz na zdravotní nezávadnost textilních výrobků. Větší šance uspět má výrobce, jehož produkty jsou certifikovány podle mezinárodních norem.

comment 0 komentářů
remove_red_eye 9527 zhlédnutí

Košile nebo tričko?

V dnešní době není problém uspokojit zákazníka se širokou nabídkou kvalitních triček, polokošilí nebo samotných košil. Trh nabízí velký výběr pro každého. Záleží jen na Vás, jak se rozhodnete.

comment 0 komentářů
remove_red_eye 10068 zhlédnutí

Historie textilu a oblékání

Existují odvětví, která mají za sebou dlouhý příběh. Historii, kterou píše sám život, při které se mnohé mění. Ne jinak je tomu v dějinách textilu a oblékání.

comment 0 komentářů
remove_red_eye 9717 zhlédnutí