Nejčastějším oblečením je klasické tričko, které se nabízí pro všechny generace i pohlaví. Výrobci skutečně nelení se svojí nabídkou, tak si každý jedinec může zvolit nejen jeho samotné provedení, ale i barvu, která mu bude vyhovovat. Vůbec není na škodu si vybrat několik typů například s kulatým výstřihem nebo do písmene V, které mimochodem bude velmi slušet plnoštíhlým a silnějším postavám. Samotný výběr trička je velmi důležitý, jelikož by měl být v souladu s volbou kalhot či kraťasů. Přirozeně hodně vypoví i samotný materiál. Pokud bude příjemný, odvádět dobře pot a navíc slušivý, tak to jen podpoří celkový dojem. Na kvalitu oblečení by měli hledět i zaměstnavatelé, kteří budou pořizovat firemní oblečení a na trička budou chtít umístit logo společnosti nebo jednotný potisk. Ne každý materiál bude vhodný pro tuto akci.

Klasikou se nic nezkazí

Pokud svoji pozornost zaměříme na trika, tak po kvalitě materiálu přichází na řadu výběr barvy a samotné provedení. Lze si zvolit bez rukávů, s krátkým nebo dlouhým rukávem. Přirozeně ve všech dostupných velikostech. Jednobarevné triko se může někomu zdát příliš fádní, ale tak není problém pořídit potisk či vyzkoušet vhodný nápis. Poslední dobou jsou velkým hitem bavlněná sportovní trička s límečkem a krátkým rukávem. Opět je nabídka v různých barvách, ale i například v kombinaci různých barev či proužků. Zde se velmi blízko nacházíme od samotných košil, které mají přirozeně svoji pozici v každém šatníku.

Košile nejsou jen pro společenské nošení

Zapomeňte na to, že pánské košile jsou vhodné jen na důležité schůzky, kde se musí dodržet přísná pravidla společenského chování. To je tak trochu mylná představa, že právě tento módní prvek je pouze součástí formálního obleku. Košile jako takové se hodí jak k obleku, tak k džínům nebo v létě k bermudám. Rozhodně záleží na střihu, materiálu a v poslední řadě i barvě nebo vzorech, které se hodí ke krátkým kalhotám. Potom rozevlátá košile vypadá velmi pozitivně a sexy, když se zvolí vhodná kombinace. I v samotných košilích je velký výběr a tak si opět může každý vybrat, to, co bude pro něj nejpřijatelnější. Není špatná ani kombinace jednobarevného trika s rozepnutou košilí.

V podstatě je velmi důležité, aby se každý v tom svém oblíbeném obleku cítil dobře. Je jedno, zdali to bude košile nebo tričko, ale rozhodně není jedno, jaký to bude materiál a provedení. Jakákoliv nespokojenost se bohužel projeví navenek a poté i na celkovém postoji jedince.

Dalším měřítkem je určitě společenská prestiž akce nebo prostředí, ve kterém se koná. Například na ples ve vídeňské opeře se určitě hodí oblek nebo smoking s košilí, ale přijít takto za kamarády do restaurace, tak se smíchy neudrží. A tak záleží jen na  Vás a Vašem vkusu, zda zvolíte košili nebo tričko. 

Komentáre (0)

Momentálne nie sú žiadne komentáre